Dacă acasă sau în clasă, există oportunități de a fi activ?

Valoarea ta pentru clienții tăi și pentru lume nu constă în cât de mult te descurci, ci în cât de bine poți să-ți ajuți clienții să mențină cu succes un efort constant pentru atingerea obiectivelor lor.

Timpul pe care ați plănuit să îl pierdeți nu este pierdut. Crede-mă – bucură-te de liniște și lipsă de stimul. Indiferent cât de mult îți place ceea ce faci, este sănătos să te concentrezi pe altceva. Fitness-ul este în sânge, așa că a trebuit să învăț asta pe calea grea în urmă cu mulți ani. Cu un istoric familial de obezitate (pentru mai multe despre aceasta, vezi videoclipul meu ACE Profils), sunt determinat să aduc oamenii înapoi din pragul obezității. Dar am învățat să-mi dau piciorul de pe accelerație uneori, pentru a-mi permite să mențin scânteia de energie, pasiune și creativitate necesare pentru a-mi atinge obiectivele.

2. Pregătește-ți CLIENȚII.

Indiferent dacă lucrați cu clienți noi sau pe termen lung, asigurați-vă că îi pregătiți pentru ianuarie, stabilindu-le programul și anunțându-le că doriți ca ei să aibă prima oportunitate la programul dvs. care urmează să fie completat în curând. Acest lucru va fi deosebit de puternic pentru orice client cu care este posibil să nu ați avut o sesiune de câteva luni și care doriți să-l reactivați.

Apoi, așezați-vă și aflați în mod realist numărul de clienți noi pe care îi puteți lua – țineți cont de energia mentală suplimentară pe care o ia procesul de „integrare” atunci când cunoașteți un client nou. Odată ce ați atins acel număr de clienți noi, fie trimiteți clienți noi unu-la-unu, fie creați o listă de așteptare pentru clienți noi dacă cineva este hotărât să vă aștepte.

Anunțați clienților existenți orice cursuri de antrenament în grupuri mici sau tabere de pregătire pe care le faceți, chiar dacă au auzit deja anunțul înainte. Acest lucru le oferă șansa de a se implica, de a încerca ceva nou cu tine și de a avea o experiență de fitness îmbunătățită.

3. Pregătește-ți CALENDARUL.

Decide – acum – câte ore poți dedica în mod realist antrenamentului și menține-ți în continuare propriile obiective de fitness, obiceiuri de somn, alimentație adecvată, timp pentru familie și prieteni și singurătate, ȘI menține totuși o calitate înaltă a serviciilor pentru toți clienții tăi. Iată o captură de ecran a calendarului meu de acum mai bine de un deceniu, când se pare că încercam să mă sinucid prin sesiuni de antrenament și cursuri. 

Nu a trecut mult timp după asta când mi-am dat seama că mă încurcăm și că nu obțineam cel mai mult din propriile mele antrenamente și nici nu dădeam cel mai mult clienților mei în sesiunile lor. Pur și simplu am fost răspândit prea subțire. Eram suficient de tânăr ca să supraviețuiesc în acel moment, dar acesta nu este niciodată un aranjament optim. Am supraviețuit, dar nu am prosperat.

După cum am menționat anterior, trebuie să practicați ceea ce predicați în această industrie. Și mai important, avem nevoie de tine în această industrie pe termen lung. Avem nevoie de oameni grozavi care să rămână în industria fitness-ului și am cunoscut prea mulți oameni care au plecat din cauza epuizării. M-am conectat cu mulți formatori din întreaga lume și mult prea mulți dintre voi vă zdrobiți să vă antrenați mai mult, să predați mai mult, să faceți mai mult.

Când suferi, toată lumea suferă. S-ar putea să vă gândiți: „Ei bine, majoritatea oamenilor nu s-au putut descurca cu programul supraîncărcat, dar eu pot.” nu poți. Asta e amăgirea ta care vorbește. Este maximul care vine din lucrul cu oamenii și din a vedea succesele zilnice pe care le experimentează. Nu știi cu adevărat că aluneci, dar ești în moduri mici, subtile. Crede-mă, clienții și cei dragi vă pot spune.

Dacă aveți nevoie să simplificați sarcinile administrative – lucruri precum programarea, procesarea plăților cu cardul de credit și implicarea clienților – ACE a colaborat cu AmStatz pentru a oferi o reducere de 15% pe viață și o lună gratuită pentru toți profesioniștii certificați ACE. Aflați mai multe despre această ofertă minunată aici.

Alege-ți orele și ține-te de ele. Și să nu aveți „zile împărțite” precum am făcut mai sus – să aveți un bloc de sesiuni de antrenament dimineața devreme, urmat de un alt bloc după-amiaza și până seara. Dacă lucrați la o unitate care nu plătește un salariu profesional care vă permite să supraviețuiți cu patru până la șase ședințe pe zi, este timpul să găsiți o nouă unitate. Prea multe săli de sport plătesc prea puțin antrenorilor și se vor opri doar dacă nimeni nu suportă asta.

Ai grijă de tine – nu ești bun pentru nimeni dacă ești gol. Și dacă vocea din capul tău spune „Dar…” la oricare dintre acestea, ignoră-o. Sunt antrenor de aproape 17 ani și ofer conducere industriei de fitness și ACE pentru un motiv: am fost acolo.

Pregătește-te pe tine și pe clienții tăi pentru succes, nu doar pentru ianuarie, ci pentru fiecare lună a noului an. 

Vii vreodată acasă după o zi lungă de muncă și ți se pare o provocare să te relaxezi? Poate că, din când în când, ai concursuri privind privirile cu tavanul în timp ce stai întins în pat pentru că ai o listă lungă de sarcini de îndeplinit a doua zi dimineață? Dacă da, încorporarea câtorva poziții de yoga reparatoare înainte de culcare poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă destresați corpul și să vă relaxați mintea.

Yoga este o formă de exercițiu care se concentrează pe respirație și conștientizare, în timp ce prelungește fizic corpul. Yoga restaurativă este un stil de yoga mai blând și se concentrează pe relaxarea musculară și o respirație echilibrată. În plus, angajează sistemul nervos parasimpatic pentru a reduce stresul, tensiunea musculară și oboseala.

Acest stil de yoga este eficient înainte de culcare deoarece starea de a fi sau de a sta întins într-o poziție confortabilă permite minții să se detașeze de îngrijorare și stres. Pentru a vă face experiența mai confortabilă, utilizați o pernă pentru a sprijini capul și corpul și asigurați-vă că vă întindeți pe un covor, prosop sau pătură.

Iată două metode pe care le puteți folosi pentru a determina durata de timp pe care o petreceți în fiecare poziție:

Metoda cronometrată: țineți fiecare poziție timp de una până la trei minute.

Metoda de conștientizare: țineți fiecare poziție atâta timp cât vă simțiți confortabil. Treceți la următoarea poză când sunteți gata.

Folosește aceste cinci poziții de yoga fericite pentru a te relaxa din confortul casei tale.

Poză: Câine în jos pe canapea

Scop: Această poziție uimitoare, de jur împrejur, prelungește corpul, inclusiv pieptul, spatele, fesele și spatele coapselor (și este deosebit de bună pentru jochei de birou).

Cum să intri în el: Așezați mâinile pe marginea unei canapele sau pe o altă suprafață ridicată și poziționați picioarele la lățimea umerilor. Mergeți cu picioarele cu câțiva centimetri înapoi și începeți să împingeți șoldurile înapoi în timp ce coborâți partea superioară a corpului. Trunchiul trebuie să rămână paralel cu podeaua.

Poză: porumbel culcat

Scop: Acest deschizător de șold restaurator prelungește fesierii și rotatorii externi ai șoldului și poate ajuta la ameliorarea compresiei și durerii nervului sciatic.

Cum să intri în ea: Întinde-te pe spate cu capul și gâtul sprijinit pe o pernă. Așezați ambele picioare pe podea. Încrucișați piciorul drept peste cel stâng și puneți ușor piciorul stâng pe canapea sau pe altă suprafață ridicată. Puneți mâinile pe interiorul coapsei și pe gambe. Faceți câteva respirații profunde și liniștitoare și apoi mențineți o respirație stabilă în timp ce țineți poziția.

Poză: răsucire spinală susținută

Scop: Pentru a deschide șoldurile, a lungi pieptul și a elibera tensiunea coloanei vertebrale.

Cum să intri: Întinde-te pe spate cu o pernă care îți susține capul și gâtul. Pune-ți picioarele pe podea și o pernă între interiorul coapselor și gambei. w-loss efecte secundare Coborâți încet picioarele spre dreapta și reglați-vă brațele într-o poziție confortabilă. Începeți cu trei până la cinci respirații profunde și continuați o respirație la starea de echilibru. Repetați pe cealaltă parte.

Poziție: Poza fluture înclinată susținută

Scop: Alungește partea interioară a coapselor, inghinală și piept.

Cum să intri în el: Pune trei perne într-o poziție asemănătoare unui triunghi. Întinde-te pe spate cu capul și gâtul sprijinit pe una dintre perne. Așezați picioarele pe podea și deschideți ușor picioarele departe de corp, permițând picioarelor să se sprijine pe perne.

Poza: Poziția picioarelor sus pe perete

Scop: Această poziție pasivă, reparatoare calmează mintea, ameliorează tensiunea ușoară a spatelui și a picioarelor și prelungește ușor partea din spate a coapselor.

Cum să intri: Stai pe podea cu șoldul drept aproape de perete. Începeți să înclinați trunchiul la pământ în timp ce aduceți simultan piciorul drept, apoi stânga sus pe perete. Mutați șoldurile într-o poziție confortabilă, de obicei mai aproape de perete. Lăsați-vă brațele să stea pe pământ aproape de înălțimea umerilor. Închideți ochii și mențineți o respirație constantă. Pentru a crește confortul acestei poziții, așezați o pernă în spatele capului și al gâtului.

Pentru prima dată în istorie, există date care sugerează că adulții actuali ar putea supraviețui copiilor lor. Obezitatea cu debut precoce, diabetul și alte patologii de sănătate legate de stilul de viață fac în prezent ravagii asupra prognozei pentru sănătatea pe termen lung a copiilor noștri.

Nu a existat niciodată un moment mai important ca adulții să „intensifice”. Copiii au nevoie de părinți, profesori, antrenori și alți factori de influență pozitivi ai sănătății mai mult ca niciodată. Dacă ați lucrat vreodată cu copii, devine clar destul de repede că nevoile lor psihologice sunt diferite de cele ale adulților.

Am fost mentorat pentru copii și am consultat organizații de tineret de mai bine de 20 de ani. În acest timp, am identificat cinci pași cheie în procesul de a ajuta copiii să-și îmbunătățească deciziile legate de sănătate. Aceste componente ale comunicării tinerilor și ale schimbării comportamentului au ajutat copiii de la cinci ani până la facultate.

Pasul #1: Walk the Talk

Un mentor m-a întrebat odată dacă cineva ar trebui să mă urmărească toată ziua, fără să mă audă spunând un cuvânt, ar putea să spună ce este important pentru mine? În calitate de mentor, acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele. Ca adulți, prea des așteptăm mai mult de la copii decât de la noi înșine.

Înainte de a ajuta la ghidarea stilului de viață al altora, este important să-l auditezi pe al tău. Ce văd copiii tăi că faci? Este un mesaj confuz atunci când li se spune să nu facă tehnologie de la părinții care au nasul îngropat într-un dispozitiv. Nu le poți spune să „fie mai activi” de pe canapea. Un discurs despre alimentația sănătoasă nu este la fel de eficient cu gura plină de fast-food.

Când convingerile, acțiunile și mesajul dvs. sunt aliniate, copiii pot vedea asta. Acest lucru crește încrederea, care este un element critic al mentoratului eficient.

Pasul 2: Faceți ca obiceiurile sănătoase să fie relevante pentru copii

Putem fi cu toții de acord că diferite lucruri au fost importante pentru noi în diferite perioade din viața noastră. În aceste vremuri, lucrurile care sunt importante pentru noi ne modelează convingerile și comportamentele.

Când abordăm obiceiurile sănătoase cu copiii, rezultatele acestor obiceiuri ar trebui să aibă un impact asupra valorilor care sunt în prezent importante și relevante pentru ei. „Sănătos” versus „nu sănătos” înseamnă foarte puțin pentru un copil de șapte ani. Cu toate acestea, dacă scopul unui copil este să „crească”, anumite alegeri alimentare îl pot ajuta să facă asta. Există și alte alimente pe care le puteți alege, dar acestea probabil nu vor ajuta copilul să-și atingă obiectivul.

Dacă nu ești sigur ce este relevant pentru copii, folosește implicit „distracție”. Şansele sunt că, dacă activităţile sau mesajele tale îi fac să zâmbească sau să chicotească, ei sunt implicaţi. Copiii sunt în mod natural imaginativi, așa că răsfățați-le imaginația. „Măsoară-le” înainte și după ce ai mâncat verdeață. Dacă le plac jocurile video, creați câteva activități fizice după jocurile video populare.

Pentru copiii mai mari, facilitați o discuție despre modul în care atingerea obiectivelor lor le-ar afecta viața. Unii copii pot avea dificultăți în a articula ceea ce este important pentru ei. Asigurați-vă că ascultați cu atenție și observați acțiunile și interacțiunile lor. Ceea ce spun și fac fără îndemnuri va oferi o perspectivă importantă asupra a ceea ce prețuiesc în prezent. Ajustați-vă mesajul și acțiunile de influență în mod corespunzător.

Pasul 3: Concentrați-vă pe recompensele pe termen scurt

Creierul adulților se dezvoltă în timp pentru a avea capacitatea de a lega acțiunile pe termen scurt cu consecințe sau recompense pe termen lung. Această capacitate este în mare măsură guvernată de cortexul prefrontal, care nu se dezvoltă pe deplin până la vârsta de douăzeci de ani.

În timp ce cercetările au demonstrat că unii copii mici au o capacitate mai mare decât alții de a lega acțiunile pe termen scurt cu rezultatele pe termen lung, majoritatea creierelor tinere sunt programate pentru rezultate pe termen scurt. Acesta este motivul pentru care este important să îi ajutăm pe copii să stabilească o legătură pe termen scurt între alegerile pozitive pentru sănătate și rezultatele pozitive pe termen scurt.

Evident, a face activități distractive este o modalitate rapidă și directă de a face acest lucru. Când conceptele sunt puțin mai profunde, căutați oportunități de a asocia o activitate sau acțiune cu rezultatul imediat. „O zi proastă la școală? Hai să mergem la o plimbare.” „Te simți supărat sau trist? Să facem împreună cinci respirații „balon”. „Înainte de antrenament, bea această cană de apă pentru a-ți hidrata corpul.” După acțiunea pozitivă, purtați o discuție despre rezultat.

Este esențial să păstrezi lucrurile simple. Dacă ești antrenor sau profesor, afirmații simple precum „Mănâncă trei lucruri verzi înainte de a te vedea mai departe” sau „Vezi dacă familia ta poate face un total de 30 de flotări” sunt simplu de făcut și ușor de reținut . Elaborarea unui plan complex de schimbare a comportamentului este prea copleșitoare pentru majoritatea copiilor mici.

Pasul 4: Faceți ca mediul dvs. să reflecte mesajul dvs

Indiferent dacă vă aflați acasă, în sala de clasă sau pe un teren de atletism, luați în considerare modul în care mediul pe care îl creați vă influențează mentoratul. Întărește mesajul pe care îl partajați? Dacă acasă sau în clasă, există oportunități de a fi activ? Ce alimente sunt cele mai ușor disponibile? Cum este poziționată tehnologia ca activitate de timp liber? Care sunt cele mai răspândite atitudini în jurul comportamentelor sănătoase?

Limbajul pe care îl folosiți atunci când discutați despre obiceiuri sănătoase este esențial. Dacă alimentația sănătoasă este prezentată ca „Tata trebuie să mănânce mâncare proastă pentru că trebuie să slăbească” sau exercițiul devine „Mama trebuie să alerge ca să nu se îngrașă”, obiceiurile sănătoase sunt poziționate ca pedeapsă pentru „infracțiuni”.

Indiferent de mediul în care influențați copiii, creați o cultură și un mediu de bine.

Pasul 5: Suspendați „Bine” vs. „Rău”

Chiar și în cel mai sănătos stil de viață, există loc pentru imperfecțiune. De aceea, noțiunea de alimente, comportamente etc. „bune” vs. „rele” ar trebui evitată în mare măsură. Există acțiuni și comportamente care sunt legate de obiective și altele care nu sunt. Discutați impactul comportamentelor care nu le conduc la obiectivele lor. Totuși, ajută-i să înțeleagă că atunci când aceste lucruri sunt făcute ocazional, este în regulă. Evident, există câteva excepții (fumatul, comportamentul periculos etc.), dar ajută-i pe copii să înțeleagă că un stil de viață sănătos nu este o „închisoare comportamentală”.

Chiar dacă copiii nu iau întotdeauna decizia corectă, înțelegerea faptului că au de ales poate fi cel mai important lucru pe care îl puteți învăța. În plus, concentrarea asupra a ceea ce ar trebui să facă față de ceea ce nu ar trebui să facă este mult mai eficient decât a oferi o listă generală de „nu trebuie”. Când un adult pare să judece, se creează o mentalitate „noi vs. ei”. În acest caz, obiceiurile sănătoase apar mai mult ca o sarcină decât ca un ghid.

Mai mult ca niciodată, avem nevoie de influenți pasionați și educați care să ne ajute să schimbe cursul nefericit care a fost stabilit pentru sănătatea copiilor noștri. Data viitoare când aveți ocazia să influențați o viață tânără, luați în considerare acești cinci pași pentru a-i inspira să își asume în mod pozitiv obiceiurile de viață sănătoase.

Deveniți un antrenor personal certificat ACE și ajutați oamenii să trăiască o viață mai sănătoasă și mai fericită

Obțineți certificare

Profesionist de fitness certificat de ACE, Lisa Coors, are un impact mare în Cincinnati dincolo de zidurile companiei sale, Coors Core Fitness.